Zwemmen met vrije dolfijnen, een magische ervaring voor jong en oud!

 

Al sinds het begin der tijden spreken dolfijnen tot de verbeelding. Heel wat mensen hebben zwemmen met wilde dolfijnen dan ook hoog op hun bucketlijst staan.
Het Green Force Diving team nodigt u graag uit om deze prachtige dieren in hun natuurlijke habitat te bezoeken tijdens 1 van onze spectaculaire Dolfijncruises.

 

Spreekt een week heerlijk genieten van eindeloos dolfijn-en snorkelplezier met verblijf op onze modern ingerichte 4* liveaboard M/Y Bohemia u aan? Boek dan snel voor deze unieke ervaring!

 

 

 

 

Bij aankomst in Egypte wacht iemand van ons team u graag op aan de luchthaven van waaruit we naar de haven van Hamata rijden waar de boot op ons ligt te wachten.

Na de check-in maken we gezellig kennis met een drankje en krijgt u een briefing over de belangrijkste wetenswaardigheden van de boot en de safari zelf.

De volgende morgen vertrekken we, na bezoek en toestemming voor vertrek van de kustwacht, richting het Satayah rif, het Dolphin House bij uitstek.

Het Satayah rif ligt aan de zuidoostelijke kant van het duikgebied Fury Shoal en biedt sinds jaren huis aan een grote groep spinner dolfijnen.

Naast dolfijnen kan je op dit prachtige rif ook kennis maken met heel wat ander spectaculair onderwaterleven van de Rode Zee.

De kleurrijke koraaltuinen worden dagelijks bezocht door papegaaivissen, clownvisjes, puffervissen en veel meer. Een lust voor het oog van iedere snorkelaar!

Het Satayah rif wordt onze verblijfplaats voor 6 dagen tijdens dewelke u kan genieten van ontmoetingen met dolfijnen boven en onder water en van het bewonderen van de prachtige koraaltuinen en vele vissoorten tijdens het snorkelen.

De avonturiers onder ons bieden we ook graag de kans tot een duikinitiatie of een duikcursus voor beginners.

Verloop van de cruise:

   • dag 1: aankomst + check-in (vanaf 15u)
   • dag 2: vertrek uit de haven richting Sataya
   • dag 3: Satayah dag 2
   • dag 4: Satayah dag 3
   • dag 5: Satayah dag 4
   • dag 6: Satayah dag 5
   • dag 7: ochtendsnorkelen + vertrek richting haven
   • dag 8: check-out (voor 12u)
                               

Wenst u meer info? Mail ons op  We beantwoorden graag al uw vragen!